norbi
a Te személyi edződ

Lévay Norbert

Szeretnék segíteni abban, hogy a mozgásra, sportolásra, ne mint nyűg, vagy csak plusz egy teherként gondolj, hanem szeresd azt és építsd be Te is a szürke hétköznapjaidba.  Elhatározás, akaraterő, kitartás… és egy hosszú út, melynek végén ott vár Téged is a siker, a sport szeretete és egy kiegyensúlyozottabb élet! Gyere és lépjünk rá együtt az útra, hidd el nem bánod meg!

Már egészen fiatal koromban elkezdtem sportolni, kezdetben igazolt játékosként fociztam, majd kipróbáltam más labdajátékokat is, de igazán egyikben sem találtam meg a számításaimat. Ahogy nőttem, egyre inkább fontossá vált számomra a külsőm, illetve az, hogy megtaláljam azt a sportot, amelyben kiteljesedhetek, fejlődhetek és a külsőm is formálhatom, hiszen a 170 cm-es magasságomhoz mindössze 50 kg párosult.
Már első alkalommal mikor lementem a terembe, magával ragadott a hely hangulata, az emberek kitartása és ahogy arcukon az elszántság és a tenni akarás tükröződött.
Ekkor döntöttem el, hogy ez az a sport ami iránt elköteleződöm. Számomra nem csak hobbi, hanem hivatás, folyamatos fejlődés mind szellemileg, mind testileg. Szeretném, ha megszerezett tudásom, tapasztalataim átadhatnám Neked is.

Amiben segítségedre leszek:

  • Személyre szabott edzésprogram
  • Táplálkozási tanácsok, táplálék kiegészítés
  • Testzsír csökkentés, izomtömeg növelés
  • Állóképesség fejlesztés
  • Egészségmegőrzés

Várom minden kedves leendő vendégem jelentkezését, hogy közösen valósítsuk meg az álmaid.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy időpontot egyeztetnél, kérlek az alábbi elérhetőségeken vedd fel velem a kapcsolatot:

keress telefonon: +36 30 311 4922

vagy írj e-mailt, és a lehető legrövidebb időn belül felkereslek: info@z1fitness.hu